Architecture

Residencial Alviento Acapulco, Mexiko

Residencial Alviento

Mexikanska Bunker Arquitectura har ritat ett mycket trevligt lägenhetshus på ett berg i Acapulco, med utsikt över viken Puerto Marques. Fastigheten består av sju, 250 kvm, lägenheter som var och en har en stor terass och pool. Byggherren gav Bunker friheten att göra vad de vill så länge som de utnyttjade den underbara utsikten, och det gjorde Bunker verkligen!

De sju lägenheterna byggdes i två rader eftersom de lokala byggnadsreglerna bara tillåter fyravåningshus. De boxliknande lägenhetselementen klättrar på varandra och skapar terasser på sina tak, poolerna ligger utspridda där det finns plats.

Jag har svårt att verkligen bedöma huset då jag förtrollas en smula av utsikten, men fastigheten består ju av raka linjer och och en ljus fasad och sånt gillar jag ju…

 

 

 

 

 

 

> Bunker Arquitectura

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Residencial Alviento

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i