Architecture / Interior

Färgstark renovering av Surface

Foto: Kilian O'Sullivan

På Augustine Road i West London ligger ett hus som Surface Architects har jobbat en del med. Framförallt köket har fått en rejäl makeover med möbler specialritade och byggda av Oblique Furniture. Jag tycker inte att köket är det bästa jag sett men jag gillar verkligen att Surface har vågat ta ut svängarna. Folk borde våga använda färg mer än vad som görs i dag helt enkelt!

 

> Surface Architects

Foto: Kilian O'Sullivan

Foto: Kilian O'Sullivan

Foto: Kilian O'Sullivan

Foto: Kilian O'Sullivan

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Färgstark renovering av Surface”


 • Below The Clouds » Birkbeck College | Friday, March 14, 2008

  […] och en galen korridor och allmänyta som ni kan se fler bilder på efter hoppet. Precis som köket som jag bloggat om tidigare har Surface Architects jobbat mycket med färger och vinklar på ett […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i