Architecture

Spegelhus av Ullmayer Sylvester Architects

The Summerhouse

The new Summerhouse av Ullmayer Sylvester Architects är som namnet beskriver ett nytt sommarhus. Ett mycket trevligt och enkelt sommarhus faktiskt. Huset är nybyggnation för att ge familjen på fyra mer utrymme och är tänkt att kunna fungera som studio, förråd, bordtennisarena och allt annat en växand familj kan ha behov av. Byggnaden är enkelt konstruerad men den yttre spegelväggen gör det hela mer spännande och förstorar trädgården huset står i. Det hela kostade ca. 430 000 kr och tog enbart sju veckor att bygga. En bra mängd bilder efter hoppet…

 

 

 

 

 

 

 

> Ullmayer Sylvester Architects

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

The Summerhouse

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

4

4 kommentarer till “Spegelhus av Ullmayer Sylvester Architects”


 • John Chippy | Sunday, March 16, 2008

  Nice little bird trap thing going-on there

 • c-dub | Sunday, March 16, 2008

  How are bird strikes prevented? If they aren’t, the owner is going to be picking up a lot of bird carcasses from the foot of that mirrored wall: glass on buildings kills more birds every year than any other human-related factor. This design looks super, but it seems quite irresponsible.

 • links for 2008-03-19 « thedysh | Sunday, March 16, 2008

  […] Below The Clouds » Spegelhus av Ullmayer Sylvester Architects really interesting take on the basic approach to bulding a cabin, naked framing, poly-something roof, tonnes of glass (tags: house cottage construction frameless glass design architecture) […]

 • House New Design Summerhouse By Sylvester Architects - Exterior and Interior Design Architecture | Sunday, March 16, 2008

  […] House New Design Summerhouse By Sylvester Architects – Exterior and Interior Design Architecture […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i