Other / Environment

TH!NK – Norska elbilar

TH!NK Ox

Norge har inte gjort sig kända för bilar. Men TH!NK är just ett norskt bilföretag. TH!NK tillverkar dock inte oljehungriga miljömonster utan elbilar. Först ut på marknaden är deras TH!NK City, en tvådörrars stadsbil, som sägs kunna åka 200 kilometer på en laddning. City kanske inte är den vackraste av bilar och inte heller den snabbast (topphastighet 100 km/t) men dess storlek gör att den är perfekt för vilken storstad som helst. Priset? Runt 25 000 €.

TH!NK har även en cabriolet på gång. Den kallar de TH!NK Open och den ser mest ut att vara en cabbad variant av City. För de som vill ha lite mer plats i sin elbil är TH!NK Ox bilen för er. Ox ser ut som en Smart och har plasts fö 5 personer. Och tro inte att TH!NK nöjer sig med de tre modellerna, de jobbar förtillfället också på en vätgashybrid.

> TH!NK

TH!NK Ox

TH!NK Ox

TH!NK Ox

TH!NK Open

TH!NK Open

TH!NK City

TH!NK City

TH!NK City

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “TH!NK – Norska elbilar”


 • Adam de Kaminski | Thursday, May 15, 2008

  I like the commercial, it gives me a feeling of panic.

 • Mikael Holmkvist | Thursday, May 15, 2008

  Vad kan man säga…. Ni har hittat rätt, i tid, och i att ni inte föll i fällan att bygga en hybridbil. Jag är imponerad!
  Kör på bara.

  Mikael Holmkvist


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i