Other / Graphic design

Vitamindryck från Vitamin Well

Vitamin Well - Vitamin Defence

Med väldesignade flaskor och en snygg hemsida vill svenska vitamindrycksföretaget Vitamin Well få oss att må bättre. Enligt dem själva är ”Vitamin Well är att betrakta som det svenska smarta alternativet till smaksatt vatten, läsk, stilldrinks och juicer”. Dryckerna kommer i tre smaker, Vitamin Care (röd crapefrukt), Vitamin Everyday (grönt äpple) och Vitamin Defence (citrus och fläder), alla berikade med en bunt vitaminer.

Flaskorna är designade av Waters Widgren\TBWA och hemsidan är skapade av Tewonder. Båda är mycket välgjorda och snygga. Tyvärr så tycker jag att drycken inte lever upp till sin snygga design. Smaken är till en början bra och lagom söt, men eftersmaken är lite väl syntetisk.

Om ni känner att ni vill pröva Vitamin Well så går det att köpa på Apoteket och utvalda cafeér och restauranger.

Vitamin Well - Vitamin Care

Vitamin Well - Vitamin Everyday

Vitamin Well

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Vitamindryck från Vitamin Well”


 • Sofia | Sunday, July 6, 2008

  Man kan köpa de vart som helst :)
  Själv har jag nyss varit på macken och köpt mig den
  som smakar grönt äpple. Aja, skulle bara säga det! :)

 • Daniel | Sunday, July 6, 2008

  Nu går det ja, men inte 2008 när inlägget skrevs :)

 • Den upplyste | Sunday, July 6, 2008

  Den som innehåller grapefrukt är inte alls bra för de som har hjärtproblem och äter statiner. Grapefrukt är NO NO för dem men det varnas det inte för i reklamen. Dessutom kan även andra ämnen som dryckerna innehåller vara skadliga ihop med vanliga mediciner. Skippa energidryckerna om du äter medicin!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i