Other

Lykke Li – Breaking it up

Lykke Li har erövrat Sverige och har under den senaste tiden haft siktet instället på USA. På den Amerikanska marknaden är det skivbolaget Atlantic som släpper debutalbumet Youth Novels. Och de vet att för att lyckas på den svåra nordamerikanska marknaden måste man ha musikvideos och bra sådana. Sedan tidigare har Lykke Li den väldigt coola Little Bit, gjord av Mattias Montero, “live”-videon I’m Good, I’m Gone, av Mattias Montero, Ted Malmros och Christian Haag, och nu kommer Lykke Li med ännu en snygga video. Den här gången är det Sarah Chatfield som står för regin. Sarah Chatfield har en stark portfölj och har tidigare gjort videos åt bl.a. norska Annie och  2005 års Myspace-fenomet Lily Allen.

Snyggt, enkelt och lite retro. Kommer funka här i Sverige, inte hundra på om den kommer fungera bra i USA dock.

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Lykke Li – Breaking it up”


 • sara | Monday, August 11, 2008

  love lykke li! :)


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i