Other / Graphic design

Kakor från Tank Goodness

Tank Goodness Cookies

Jag är svag för stora, amerikanska kakor. Framför allt nybakade, varma och sega sådana. Det är tyvärr inte allt för ofta man stöter på sådana i Sverige. Men om man bor Minneapolis så kan man beställa helt nybakade kakor från familjeföretaget Tank Goodness. Kakorna bakas på beställningen och körs direkt till beställaren i Tankone (Tank Goodness Mini Cooper). Kakorna kommer i en snygg kartong designade av Spunk Design Machine, som skapat en väldigt organisk och snygg grafisk profil åt Tank Goodness.

Synd att det inte finns ett företag som Tank Goodness i Sverige, och synd att det inte finns något företag som har så snygga förpackningar. Om något kakföretag läser det här, så är jag villig att hjälpa er designa något snyggt…

> Tank Goodness Cookies
> Spunk Design Machine

Tank Goodness Cookies

Tank Goodness Cookies

Tank Goodness Cookies

Tank Goodness Cookies

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i