Uncategorized

Galactic Girl – En rymdpinuppa

Virgin Galactic

På sidan av Virgin Atlantics flygplan kan man se Scarlet Lady, en pinuppa ritad av Ken White. Scarlet Lady har en klassisk pinup-look inspirerad av Alberto Vargas och de pinuppor som målades på flygplan under andra världskriget. Kanske inte den modernaste eller genusneutrala symbolen men visst det är en klassisk sak att ha på flygplan.

Virgin Galactics rymdfarkoster kommer prydas av ännu en pinuppa. Galactic Girl är en rymdpinuppa som är baserad på Eve Branson, Sir Richard Bransons mamma, och den är ritat av Sky 26. Det är en fin pinuppa, men jag kan inte låta bli att tänka att det är lite småsjukt av Sir Richard Branson att vilja pryda sina rymdfarkoster med en pinuppa baserad på sin mor. Visst, själva moderskeppet heter Eve, men ändå…

> Virgin Galactic
> Sky 26

Virgin Galactic

Virgin Galactic

Galactic Girl

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Galactic Girl – En rymdpinuppa”


 • Virgin Galactic - Galactic Girl at iainclaridge.net | Thursday, September 4, 2008

  […] Just as Virgin Atlantic’s air craft have the Scarlet Lady painted on them, Virgin Galactic’s space craft will have Galactic Girl. […]

 • sam | Thursday, September 4, 2008

  in the event of a water landing, galactic girls boobies may be used as flotation devices


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i