Other

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Stora moderna amerikanska bilar är inte något som jag skriver så ofta om. Delvis för att det inte är så spännande med bilar men mest för att amerikanerna inte gör några snygga nya bilar längre. Bilen här ovan är ett undantag, men så är den ju en remake på det gamla klassiska kraftpaketet Dodge Challenger också.

Jag vet inte så mycket om bilar så jag kommer inte försöka skriva något om vad bilen kan eller hur snabbt den går. Men jag vet den moderna Dodge Challengern har en Hemi-motor och att den antagligen går fort och drar en massa bensin. Om man köper den i USA så kostar den som billigast $21995 och dyrast $41695 men du kanske vill vänta tills 2010 då det ryktas om att modellen kommer som cabriolet.

> Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

6

6 kommentarer till “Dodge Challenger”


 • f1 | Sunday, September 7, 2008

  nice car, with Hemi… :)

 • rici | Sunday, September 7, 2008

  its will look nice if use same small velg like the old one 😉 but luv it so much!! cool!

 • David | Sunday, September 7, 2008

  Fast samtidigt är ju även den här bilen ett bevis för att amerikanerna missat något väsentligt när det gäller marknadens krav på moderna bilar, små, låg bränsleförbrukning etc. Tycker att det här är ännu ett bevis på stor och klumpig bil med märkliga proportioner. Jämför med orginalet. Kolla även på nya Chevrolet och Cadillac som fortfarande gör stora missfoster. Inte att undra på att amerikansk bilindustri går på knäna..

 • Dnews & Link -2008.09.08 | ider | Sunday, September 7, 2008

  […] 6 Dodge Challenger […]

 • Hampus | Sunday, September 7, 2008

  va fan snackar du om david, e du en kvinna bakom ratten eller? bilar ska vara stora mullra mycket och gå snabbt!!!! KVINNA, USA bilar de bästa som finns(L)

 • erik | Sunday, September 7, 2008

  david har faktist rätt när det gäller dem nya bilarna. aldeles för stora det ska vara gammla muskel bilar med gött mårrande ljud. farsan hade en gammal dodge challenger 71 innan när han var runt 20 och det e dem som man vill se idag. inte stora klumpiga bilar som en mustang ser ut. barnsliga bil designers som tjänar pengar på tråkiga bilar.!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i