Other / Graphic design

Kromland Farm Organic Rooibos

Kromland Farm Organic Rooibos

När man hör single estate så tänker nog det flesta på kaffe. Men kaffevärlden har inte patent på single estate utan det finns inom fler branscher, däribland i tebranschen. Kromland Farm Organic Rooibos är det första rooibosteet jag sett med singel estate epitetet.

Men det är Kromland Frams snygga förpackning och grafisk profil fick upp mina ögon. Precis som Dr Stuart’s te är förpackningarna designade av Pearlfisher. Trevlig orange färg, schysta små illustrationer och en helhet som känns nästan lite punkig. Fler bilder efter hoppet så klart…

> Kromland Farm

Kromland Farm Organic Rooibos

Kromland Farm Organic Rooibos

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Kromland Farm Organic Rooibos”


 • beth | Wednesday, September 24, 2008

  so good. http://bit.ly/F5K5S


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i