Architecture

Vitt hus i betong av ODOS Architects

wicklow08-tm.jpg

Det var ett tag sedan jag skrev om något vitt hus med betong detaljer. Tur att irländska ODOS Architects har ritat just ett sådant hus. Huset ligger nedanför en brant och är i två nivåer. Varav den övre delvis vilar på ett par (tillsynes) underdimensionerade röda pelare.

Jag gillar rena linjer och husets stora ljusa vardagsrum (med betonggolv så klart) lever upp till det så pass mycket att till och med jag saknar lite färg. Iaf. saknar jag möbler i det spartanska rummet. Fler bilder på huset efter hoppet så klart…

> ODOS Architects

wicklow08.jpg

wicklow07-tm.jpg

wicklow07.jpg

wicklow09-tm.jpg

wicklow09.jpg

wicklow06-tm.jpg

wicklow06.jpg

wicklow05-tm.jpg

wicklow05.jpg

wicklow02-tm.jpg

wicklow02.jpg

wicklow04-tm.jpg

wicklow04.jpg

wicklow01-tm.jpg

wicklow01.jpg

wicklow03-tm.jpg

wicklow03.jpg

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i