Other / Graphic design

Nørrebro Bryghus

norrebro05-tm.jpg

Under ett par år har trenden inom ölvärlden varit mikrobryggerier. Nørrebro Bryghus är ett danskt sådant och de har varit igång 2003. Bryggeriet startades av Anders Kissmeyer, som tidigare jobbat på Carlsberg, och har på kort tid blivit ett lyckat ölföretag med en rad fina utmärkelser, både för sin öl och sina grafiska profil. Den grafiska profilen och flaskorna är framtagna av Punktum Design och det är lika snyggt som det är enkelt. Fler bilder från bryggeriet och på deras profil finns efter hoppet.

> Nørrebro Bryghus
> Punktum Design

norrebro05.jpg

norrebro04-tm.jpg

norrebro04.jpg

norrebro01-tm.jpg

norrebro01.jpg

norrebro03-tm.jpg

norrebro03.jpg

norrebro02-tm.jpg

norrebro02.jpg

norrebro07-tm.jpg

norrebro07.jpg

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Nørrebro Bryghus”


 • nathalie | Wednesday, October 8, 2008

  snyggt! jag gillar


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i