Interior

Snyggt från Signalement

Signalement

Man behöver inte vara utbildad designer för att göra snygga saker. Danska Peter Petersen är ett bra exempel på just det. Han och hans företag Signalement gör rena och enkla möbler för moderna miljöer. De flesta av möblerna är gjorda i MDF.

Jag gillar framför allt det höj- och sänkbara skrivbordet och bokhyllan (som ni kan se efter hoppet). Kanske lite svåra möbler att ha i ett hem, men på ett trendigt kontor skulle det kunna se väldigt bra ut.

> Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Signalement

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “Snyggt från Signalement”


 • JC | Tuesday, November 4, 2008

  Riktigt fina! Det där skrivbordet vill jag verkligen ha.

 • Andy C | Tuesday, November 4, 2008

  ME WANT VERY BADLY INDEED!!!!!

 • davide | Tuesday, November 4, 2008

  SPETTACOLARE!!!!!!!!!SONO INCANTATO!!!!!SONO LETTERALMENTE INCANTATO…NON Sò PERCHè..NON LO Sò MA NON RIESCO A NON GUARDARLE A BOCCA APERTA..BELLISSIMI COMPLEMENTI!!!

 • Imani | Tuesday, November 4, 2008

  beautiful stuff. love the shelving, gorgeous and clean.

 • Minimalist Furniture Series by Signalement | Home Dosh | Tuesday, November 4, 2008

  […] Sleek and gorgeous furniture can be made possible even to those people who are not a designer by profession. Peter Petersen and his Danish company Signalement have just proved it with their wonderful collection of sleek and minimalist designs of furniture, wherein mostly are made of MDF. If you will see the desk that they have, it is very simple yet fashionable and clean. The shelving they have will surely make your room organized and clean. Another wonderful creation they have is the lounge table, which I found perfect for every lounge room in every contemporary office. It has fine lines that made the table looks very professional yet trendy still. – via […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i