Other / Environment

Alga Science

Alga Science

Svenska speltillverkaren Alga har släppt en serie utbildande leksaker/byggsatser. Serien kallar de för Alga Science och består av 14 produkter i två kategorier; en experimentell och en byggande produktserie.

Tanken är att barnen ska lära sig hur väder och vind, kemi och fysik, vatten och el fungerar. Dessutom blir de produkterna som man sätter ihop en färdig produkt i form av exempelvis en solcellsdriven radio.

Sjukt kul och bra med leksaker som kan lära barn vetenskap (och förhoppningsvis en smula miljötänk) från en tidig ålder. Miljöaspekten i lärande är viktigt, jag tror vi hade kommit längre i vårt miljöarbete om vi matats med det från barnsben.

> Alga

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Alga Science

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Alga Science”


 • Below The Clouds » Alga Science och insekter | Wednesday, November 5, 2008

  […] ett antal månader sedan skrev jag om Alga och deras Alga Science serie. Den utbildande leksaksserien har nu utökats med ett par insektrelaterade leksaker. En […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i