Other

Resteröds våren 2009

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Innan den första snön har fallit i södra Sverige så har alla modefantaster börjat planera för hur de ska klä sig i vår. Gamla trikåtillverkarna Resteröds har släppt en lookbook för sin vårkollektion 2009. Kollektionen är tänkt som en hyllning till alla de kreativa människor som under 1960- och 70-talet lämnade sin avtryck på konst, film och musik och gjorde världen mer spännande och intressant att leva i. Grundfärgerna går i vitt, rött och svart med accentfärger så som rosa och turkost. Fler bilder på den snygga kollektionen finns efter hoppet…

> Resteröds

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Foto: Thomas Klementsson/Camera Link

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i