Interior

Bender av Hiroshi Tsunoda

Bender

Jag är nog inte den ende som har överfulla tidningsställen på grunda av att jag tycker det är synd att slänga bra magasin och serier. Det är verkligen svårt är att hitta en mer långsiktigt förvaring som inte är fula plast- eller pappmappar i bokhyllan. Kanske kan Hiroshi Tsunodas hylla/ställ Bend vara steget mellan tidningsstället och återvinningsstationen?

Bend kommer som ett stycke platt metall som man sedan bänder till själv, helt utan behov av extra verktyg eller skruvar och det är ju smitidt. Har sett något liknande på Åhléns, eller om det var på Designtorget, men inte i den här storleken. Fler bilder finns hur som helst efter hoppet…

> Hiroshi Tsunoda

Bender

Bender

Bender

Bender

Bender

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

5

5 kommentarer till “Bender av Hiroshi Tsunoda”


 • good morning terrorism | Tuesday, December 16, 2008

  oh fiffigt. men varför inte bara ha en vanlig bokhylla? den där kan man ju inte ställa in i en befintlig hylla?

 • mathias | Tuesday, December 16, 2008

  nej, vad snygg! har, likt dig, också letat efter något snyggt att förvara tidskrifter/böcker i. just nu har jag ett par enkla från ikea, vilket känns “sådär”. en sådan kanske skulle passa bra. finns den hos någon återförsäljare i sverige?
  /mathias

 • christian | Tuesday, December 16, 2008

  finns på frank form i stockholm (kungsholmsgatan)

 • Luc | Tuesday, December 16, 2008

  Lovely idea and design. This would make for a very interesting composition on a wall with multiples of this. so much more entertaining than a bookcase and just as functional. Thank you for being so clever. :)

 • 二つ目草 | Tuesday, December 16, 2008

  「手提げ本棚」でググったら、かっこいいのが出てきた。 http://www.belowtheclouds.com/2008/12/16/bender-av-hiroshi-tsunoda/


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i