Interior

Xeno av Stefan Westmeyer

Xeno

Stefan Westmeyer har åt schweiziska Girsberger formgivit Xeno, en stol och ett flexibelt bord med en värmetålig del. Xeno kommer från grekiskan Xenos och kan löst översättas till annorlunda, och det är annorlunda som Stefan Westmeyer vill att hans möbler ska uppfattas. Vet inte om jag tycker att det är direkt annorlunda, men det skiljer sig från vad som anses vara trendigt idag och det är trevligt.

Xeno kommer att finnas till försäljning i slutet av 2009 så fram tills dess så får ni nöja er med bilderna efter hoppet…

> Girsberger

Xeno

Xeno

Xeno

Xeno

Xeno

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Xeno av Stefan Westmeyer”


 • Lisa går på Berghs! | Thursday, January 8, 2009

  Hm, skiljer sig från vad som anses trendigt, mja? Grovhuggna geometriska former, mörkt trä, vad är det… valnöt? Tydlig 50-talsflirt hos stolen också. Benen på bordet känns väl mest nyskapande i sådant fall. Men det var inte fult för det!

 • Xeno av Stefan Westmeyer | Room Design and House Design | Thursday, January 8, 2009

  […] Xeno av Stefan Westmeyer […]

 • Contemporary Xeno Table by Stefan Meter West | Home Dosh | Thursday, January 8, 2009

  […] Eating together with families and friends are fun especially if eating all together in one session. However, with the current miniature table designs of today, it seems like dining all together is already impossible. But, people should worry no more since Xeno by Stefan Meter West is now here to answer our need. Xeno is a contemporary chair with backrest and cushion. It also has a flexible table with heat resistant part. You can place your hot food in this part of the table and enjoy your fun dining experience. In addition, the table is long enough to accommodate up to 9 or ten people. – via […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i