Other

Casio CA001

Här hemma i Sverige verkar det bara finnas en mobiltelefonen som bloggare och designintresserade bryr sig om och det är ju självklart iPhone. Men jag tycker att vi ska lyfta blicken lite och snegla lite på den japanska marknaden där det händer mycket kul just kring mobila plattformar. Förra veckan presenterade den japanska operatören KDDI en rad mobiltelefoner där den mest intressant kan se här ovan.

Mobiltelefonen heter Casio CA001 och har en vridbar touchscreen som kan användas som ett litet bärbart piano med programvara från Yamaha. Förutom piano så har telefonen en 5 megapixels kamera, TV, träningsprogram, uppslagsverk och en massa andra funktioner som ni kan läsa mer om här.

Efter hoppet kan ni se fler bilder av telefonen och en liten självspelande flash-demo av pianoprogrammet.

[kml_flashembed fversion=”8.0.0″ movie=”http://www.belowtheclouds.com/uploads/2009/01/piano.swf” targetclass=”flashmovie” publishmethod=”static” width=”400″ height=”240″ menu=”false”]Du har inte Flash installerat, ladda ner det! You don’t have flash installed, download it!
[/kml_flashembed]

> Casio CA001 (via)

Casio CA001

Casio CA001

Casio CA001

Casio CA001

Casio CA001

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “Casio CA001”


 • good morning terrorism | Sunday, February 1, 2009

  den var ju fin och allt, men ser den inte lite klumpig ut? jag är desperat efter något annat än iphone, eftersom att jag har noll längtan efter att äga en sådan. lusten måste läggas på något annat, men vad, vad vad?!

 • Casio CA001 | Design Milk | Sunday, February 1, 2009

  […] The new CA001 from Casio will soon to hit the Japanese market. […]

 • Rebecca Agra | Sunday, February 1, 2009

  I love the novelty!
  When it comes to Brazil?

  =D


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i