Other / Graphic design

Oatly i ny förpacking

Oatly - Gamla förpackingen

Det har varit lite dåligt med inlägg den här veckan, hoppas ni kan ursäkta mig och kika lite på Oatlys nya förpackningar. Borta är de ljusa förpackningarna med bilder på mjölkglas jag menar havremjölkglas och nu är det färg som gäller. Jag förstår tanken med den nya designen och jag gillar att de visar innehållet i form av fina fotografier, men det saknas liksom något. Kanske är det färgerna som stör mig, jag gillar förpackningarna med svart bakgrund bäst för övrigt. Hur som helst är det byrån Jensen Pamp McCann som har gjort den nya formen. Fler bilder på de nya förpackningarna efter hoppet, där kan du även se hur de gamla såg ut…

> Oatly
> Jensen Pamp McCann

Oatly

Oatly

Oatly

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Oatly i ny förpacking”


 • suzi | Thursday, February 26, 2009

  Märkligt… Vet faktiskt inte vad jag ska tycka. Första intrycket var att man inte tänkt på hur färgblinda kommer uppfatta några av förpackningarna, speciellt glasspinnen. Andra intrycket, att konceptet inte känns “färdigt” utan är kvar på skisstadiet…

 • Martin | Thursday, February 26, 2009

  Havredrycksförpackningarna var snygga! Särskillt Havredryck+ och den ekologiska. Deras logga är dock inte så fager, det tar ner intrycket lite.


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i