Other / Graphic design / Environment

KRAV-märkt vatten från Malmberg

Malmberg Original

Sedan 1990 tappar familjen Malmberg mineralvatten på flaska under familjens namn. I slutet av förra året presenterade dom två nya produkter; Malmberg Citron KRAV och Malmberg Apelsin KRAV, båda med ekologiska aromer. Visst är det trevligt med miljötänk men man kan ifrågasätta det miljövänliga med att transportera flaskvatten från Yngsjö till butiker och restauranger över hela Sverige. Men om man ska köpa flaskvatten ska det vara snyggt och det är Malmbergs flaskor verkligen. För formen står företag själva tillsammans med sin glasproducent.

> Malmberg

Malmberg Original

Malmberg Original

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

4

4 kommentarer till “KRAV-märkt vatten från Malmberg”


 • Martin | Tuesday, March 10, 2009

  Mycket stiligt!

 • daqb design | Tuesday, March 10, 2009

  http://www.belowtheclouds.com/2009/03/10/krav-markt-vatten-fran-malmberg/

 • Malmberg Water | Flintland Blog by bueroflint.com / Michael Krautwasser | Tuesday, March 10, 2009

  […] Malmberg Water Package design and branding for Malmberg bottled water (Yngsjö, Sweden), available in four flavours: Original water, non-sparkling water, Apelsin (Orange) and Citron (Lemon). Found on belowtheclouds.com. […]

 • Malmberg Mineralwasser | Flintland Blog by bueroflint.com / Michael Krautwasser | Tuesday, March 10, 2009

  […] Malmberg Mineralwasser Verpackungsdesign und Branding für Malmberg Mineralwasser (Yngsjö, Schweden), erhältlich in den vier Geschmacksrichtungen: Original, stilles Wasser, Orange und Zitrone. Entdeckt auf belowtheclouds.com. […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i