Interior

Clouds av bröderna Bouroullec

Kvadrat Clouds

Danska textilföretaget Kvadrat har tillsammans med formgivarbröderna Ronan och Erwan Bouroullec skapat Clouds; en serie geometriska tygelement i Kvadrattyg. Elementen kan man enkelt länka samma med ett gummiband och på så sätt skapa otroligt vackra och fantasieggande tredimensionella väggprydnader eller rent utav kreationer som kan hängas från ett tak.

Kvadrat marknadsför Clouds som prydnad/konst men jag tror att Clouds funkar minst lika bra som ljuddämpning på ett kontor eller ett spartanskt inrett vardagsrum. Massa coola bilder efter hoppet så klart…

> Kvadrat
> Ronan & Erwan Bouroullec

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Kvadrat Clouds

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Clouds av bröderna Bouroullec”


 • shawn roos | Thursday, April 9, 2009

  Clouds: An incredible creative way to make a feature of space dividers http://tinyurl.com/dly3ym


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i