Other / Graphic design / Interior

WIS Design i Milan 2009

Patch

Så närmar vi oss möbelmässan i Milano igen. Som sig bör kommer en del svenska möbelföretag visa upp sig, däribland WIS Design. I år kommer WIS Design bland annat visa upp skåpet Patch som ni ser här ovan. Snygga luckor och lådor med infällda detaljer i perforerad metall som än en gång visar på WIS Design kreativitet att använda oväntade material till sina möbler.

Patch är byggt som ett mediaskåp med hyllor i DVD-storlek och på baksidan finns de öppningar för elkablar och de perforerad metalldetaljerna gör att luft fritt kan flöda genom luckorna så att de elektriska komponenter man fyller skåpet med inte överhettas samtidigt som de släpper genom signalerna från fjärrkontroller. Fiffig lösning på ett klassiskt problem.

> WIS Design

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “WIS Design i Milan 2009”


 • Greg | Wednesday, April 15, 2009

  WIS Design i Milan 2009 « Below The Clouds http://t.co/gRbIA93 via @Below_TheClouds

 • Greg | Wednesday, April 15, 2009

  WIS Design i Milan 2009 « Below The Clouds http://t.co/gRbIA93 via @Below_TheClouds


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i