Interior

Coral av Studio Aisslinger

Coral - Lampa

Tyska Studio Aisslinger blev för några år sedan världskändisar (i prefab-världen) för sitt prefabhus projekt Loftcube. Men Studio Aisslinger skapar inte bara coola hus utan arbetar även med möbeldesign. På möbelmässan i Milano förra veckan så visade de upp fåtöljer och lampor som fått sin form och struktur från korallrevets och havens levande organismer. Självklart så kallar de serien för Coral och jag gillar det geometriska i möblerna. Är inte helt övertygad om färgvalen på sittmöblerna, men man kan inte få allt antar jag. Fler bilder efter hoppet…

> Studio Aisslinger

Coral - Lampa

Coral - Sittmöbel

Coral - Sittmöbel

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Coral av Studio Aisslinger”


 • CoolTweets | Monday, April 27, 2009

  Furniture Design: “Coral” Is a series of furniture and lamps designed after microorganisms found in the ocean and coral http://ow.ly/4f0f


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i