Other / Environment

Sony Ericsson GreenHeart™

C901

Sony Ericsson presenterade idag sina nya gröna satsning GreenHeart™. Tanken med GreenHeart™ är att produkter som bär det namnet ska vara tillverkade av minst 50% återvunnen plast, ha mindre förpackningar och elektroniska manualer istället för pappersmanualer.

Till och börja med kommer tre produkter bära GreenHeart™ märkningen; två mobiltelefoner (C901 och Naite) och ett headset (MH300). MH300 ska enligt Sony Ericsson ”includes 100% recycled plastics in most plastic parts”. Bra med miljötänk men jag undrar lite vad dom mentar med ”most plastic parts”? Ni kan läsa mer om telefonerna och GreenHeart™ här.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Naite

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i