Other / Graphic design

The Ride – Snyggt om cyklar

The Ride

När jag tänker cykeltidning så är det inte ett direkt något snyggt jag ser framför mig, utan mer något sportigt och svårläst typ CykelNytt. Men min bild på cykeltidningar har förändrats efter att jag fick ett nummer av den brittiska tidskriften The Ride i min hand. Kanske inte lika mycket matnyttigt cykelinnehåll som CyklelNytt, eller Kadens för den delen men mer ett livstidsmagasin med fokus på cyklar.

The Ride har än så länge bara utkommit i två nummer och båda har otroligt snygga omslag illustrerade av ilovedust. I senaste numret kan du bland annat läsa om Pharrel Williams kärlek till BMX och se ett fotoreportage med Lance Armstrong.

Tänk om alla tidningar om sport kunde se ut som The Ride (hör av er om ni behöver designhjälp…)

> The Ride

The Ride

The Ride

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

3

3 kommentarer till “The Ride – Snyggt om cyklar”


 • Dan Stenqvist | Monday, June 8, 2009

  Mycket mycket bra inlägg här Daniel!

 • Linda-Pauline | Monday, June 8, 2009

  Missa inte Inferno´s design tävling på min blogg! Vinn valfri produkt!

 • snarkus | Monday, June 8, 2009

  Hvis du kan li pæne cykelmagasiner skal jeg gi dig et tips: http://www.rouleur.cc/

  Hilsen,
  SNARKUS


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i