Interior

Torch Lights av Sylvain Willenz

Torch Lights

Belgiska Sylvain Willenzs Torch Lights har precis den  det jag vill att moderna lampor ska ha. Med  flexibilitet menar jag det kan kommer i olika storlekar och kan enkelt bindas samman för att skapa något större, något mastigare än en ensam ljuskälla. Det känns som Torch Lights har fått inspiration från bygglampor eller ett par billyktor, men som ni vet så jag gillar det lätt industriella så det är bara positivt. För produktionen står Established & Sons och fler bilder efter hoppet så klart…

> Sylvain Willenz
> Established & Sons

Torch Lights

Torch Lights

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Torch Lights av Sylvain Willenz”


 • NEW/ STUFF » sylvain willenzs torch lights | Monday, June 15, 2009

  […] / below the clouds June 16th, 2009 | found in design […]


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i