Other / Graphic design / Environment

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri är ett ekologiskt mejeri som drivs av sju mjölkbönder tillsammans med Skånemejerier. Gårdarna ligger mellan Skövde och Hjo inom en radie av 2,5 mil från mejeriet och har ungefär tusen kor. Inte direkt närproducerat för oss som bor i Skåne men förpackningarna ser trevliga ut.

Som vanligt när det gäller Skånemejerier så är det designbyrån Amore som ligger bakom designen. Vackra morgonbilder och lite lagom lantligt typsnitt pryder förpackningarna som ni kan se fler bilder av efter hoppet…

> Hjordnära Mejeri
> Skånemejerier
> Amore

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri

Hjordnära Mejeri

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i