Other

Avtryck från Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Under min uppväxt så bar jag antingen klassiskt randiga tröjor från Polarn O. Pyret eller mer hippa tröjor med Lucky Luke-tryck från Fix Trikåfabrik. Polarn O. Pyret är fortfarande en institution när det kommer till barnkläder i Sverige, även om det känns som de halkat efter lite och tappat kunder till bland annat danska, mer trendiga, klädmärken. Sedan 2005 gör Polarn O. Pyret helmönstrade kläder med landskapsmotiv och 2010 års serie, Avtryck, finns från och med idag i butikerna. Trevliga retromönster som säkert kommer tilltala föräldrarna mer än barnen. Stora fina bilder på mönstren kan ni se efter hoppet så klart.

Vissa av er tänker säkert nu ”Men Fix Trikåfabrik då, har inte de kommit med något nytt?” och då måste jag med tungt hjärta meddela att de lade ner sin fabrik i Söderköping redan 1991.

> Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i