Other / Graphic design

Agonist – The Infidels

Agonist – The Infidels

För drygt två år sedan så skrev jag om Agonist, en parfym framställd av Christine Gustafsson och Niclas Lydeen (Sentral Designstudio) i samarbete med Åsa JungneliusKosta Boda. Agonist har nu hunnit komma ut i sin tredje design som går under namnet The Infidels. Spännande form som får mig att tänka på ett hjärta. Vackert!

> Agonist

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Agonist – The Infidels”


 • Jessica | Wednesday, February 3, 2010

  Först vill jag tacka för en bra blogg :) Är du intresserad av Mode Och Shopping? Kolla in min bloggbutik på http://jessiesjoqvist.blogg.se/.
  Nya försäljningar varje dag! Alla inlägg innehåller massor med märkeskläder, skor, accessoarer, hemdekoration. Allt du kan tänka dig! Och det bästa av allt är att det är billigt också :) Ta en titt och lämna en kommentar om något intresserar dig!

  Ha det så bra!

  Hälsningar Jessica


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i