Other / Environment

Konceptbil från Finland

Eva - Valmet Automotive

Det är inte allt för ofta som man får skriva om bilar som kommer från våra grannar i öst, men idag är just en sådan dag. På bilmässan i Genève har finska Valmet Automotive visat upp sin koncept elbil Eva, som är framtagen i samarbete med Nokia och energibolaget Fortum. Karossen är byggd med modul-tankesätt för man lätt skall kunna anpassa bilen efter olika behov. Med en toppfart på 120 km/t ska Eva klara av 160 km på en laddning. Kul med elbilar så klart, men varför ser alla elbilar ut just som elbilar? Finns det inte en risk att man skrämmer bort den “vanliga” bilköparen med elbilslooken?

> Valmet Automotive

Eva - Valmet Automotive

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i