Advertising

New Balance 365

New Balance 365

Många tänker nog på Steve Jobs skor när man hör någon säga New Balance. Men vi som gillar sneakers vet vi att New Balance är mer än det och ett i ambitiöst försök att stärka sitt varumärke (och självklart bredda sin kundkrets) så har det lanserat New Balance 365. Varje dag under 2010 kommer de på projektets website släppa en liten film som på något sätt berör ”balance”. Och för er som undrar så finns det självklart det hela som en iPhone-applikation också. New Balance har anlitat Mother New York för att producera det hela och Mother har i sin tur tagit hjälp av svenska Teenage Engineering. Ambitiöst och coolt!

> New Balance 365
> Mother New York
> Teenage Engineering

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i