Other / Graphic design

Halvors – Norsk fisk

Halvors

Som svensk så tänker jag på tørrfisk och odlad lax när jag tänker på norsk fiskeindustri. Men den moderna norska fiskeindustrin är självklart mer än så. Halvors är ett av företagen som kan ses som en del av den nya industrin bland annat för det har en god förståelse i att vi konsumenter köper minst lika mycket med ögat som med magen. Just det syns tydligt på deras förpackningar och grafisk profil som Tank Design har tagit fram. Jag önskar att det var jag som gjort logotypen (som ni kan se en tydlig bild på efter hoppet så klart)…

Halvors

Halvors

Halvors - Logo

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

2

2 kommentarer till “Halvors – Norsk fisk”


 • Runan | Tuesday, March 16, 2010

  Go Sandro!

 • suzi | Tuesday, March 16, 2010

  Förbaskat snyggt jobbat, må jag säga!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i