Other / Graphic design

Frances May i Portland

Frances May

I cykel- och espressostaden Portland finns Frances May, en liten trevligt klädbutik som drivs av Pamela Baker-Miller och hennes mormor Connie. Butikens namn är hämtad från Pamela Baker-Miller gammelmormor som var skolfröken och det är där som The Official Manufacturing Company hämtat inspirationen till Frances May genomtänkta grafiska profil. Frances May har förövrigt ett bra utbud av kläder, påminner lite om Très Biens utbud här i Malmö.

> Frances May (via)
> The Official Manufacturing Company

Frances May

Frances May

Frances May

Frances May

Frances May

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Frances May i Portland”


 • Dan Stenqvist | Monday, April 19, 2010

  Snygg inledning av texten!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i