Other / Graphic design

LVC-80 av Samuel Nilsson

LVC-80 / Interface

För något år sedan visade Microsoft upp sin multi-touch skärm/dator Microsoft Surface. Vi tekniknördar blev imponerade och trots att det var Microsoft som låg bakom produkten kunde vi inte tycka illa om den. Beckmansstudenten Samuel Nilsson blev tydligen också imponerad för han har som examensprojekt, med hjälp av Microsoft och Connecta, utvecklat en interaktiv musikvideo klippare till Surface. LVC-80 som han kallar lösningen gör att du som åskådare, ensam eller tillsammans med dina vänner, kan klippa din egen musikvideo med poporkestern Fantasikrig utifrån 16 olika fullängdsklipp. När du är klar så kan du enkelt ladda upp den färdiga videon till Youtube.

Ett roligt examensprojekt som nu går att testa live på Beckmans examensutställning till och med söndag. Och Samuel, gör en iPad app…

> Samuel Nilsson
> Fantasikrig
> Microsoft Surface
> Connecta

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

0


Skriv en kommentar

  

  

  
* Måste fyllas i