Other / Environment

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Rent vatten är en bristvara och en anledning till konflikter och vedermödor runt om jorden. Vi i Sverige har lyckligtvis inte någon brist på rent vatten men det betyder inte att vi inte ska tänka på hur mycket vatten vi förbrukar. En sak som vi alla kan göra är att stänga av vattnet när vi diskar, borsta tänder eller tvålar in oss i duschen. Om ni har problem att komma ihåg att stänga kranen när ni står med tandborsten i munnen så tycker jag att ni ska skaffa tandkräm från Stop the water while using me, en roliga serie hygienprodukter som är formgivna av tyska Korefe. Fler bilder på förpackningar och den grafisk profilen efter hoppet…

> Stop the water while using me
> Korefe

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stop the water while using me

Stumble | Pusha | Flera

Translate: EN, FR, DE

1

En kommentar till “Stop the water while using me”


 • youngdoo | Wednesday, June 23, 2010

  brilliant idea!


 • Skriv en kommentar

    

    

    
  * Måste fyllas i